Colectia „White Feeling” SPRING-SUMMER 2016

Piesele vestimentare din colectia White feeling sunt menite sa confere o stare de spirit pozitiva, confortabila si lejera pe parcursul intregii zile. Acestea au la baza conceptul versatilitatii, permitand diferite moduri de accesorizare in functie de eveniment sau stare de spirit.

Modelele exprimate printr o linie relaxata, urmaresc linia corpului, fara a-l sufoca, care ne permite noua doamnelor si domnisoarelor, eliberarea senzatiei incorsetate a hainelor croite pe corp, lasandu-i acestuia o marja de libertate de miscare intr o zi calduroasa de vara.

Astfel am inlaturat discriminarea intre masurile S/M chiar si L, cu conditia ca purtatoarea sa respecte notiunea de proportii si styling potrivite fiecareia.

Tesaturile folosite sunt din panza topita alba si au aspect de crep care permit netezirea prin aburire si calcare, urmand sa revina la forma initiala prin spalare. Acestea sunt 100% din fir natural, dandu-le un caracter atemporal si facandu-le potrivite ca piese de design feminine care iti permit sa construiesti mai departe, si care rezista mai mult decat un sezon. Imi place sa spun ca materialul “respira” si este placut la purtare, nesifonabil, usor transparent cu o cadere usoara.

Pentru o finisare definitorie am folosit dantela impletita din fir de bumbac natural.

Cateva articole includ in componenta lor, broderii lucrate manual, implicand astfel in aceasta colectie  o particica din identitatea Maramuresana pe care am incercat sa o transpun intr o viziune  urbana.

Prin aceasta colectie as dori sa va transmit sentimentul unic  de  stapanire de sine pe care poate sa o dea o tinuta aleasa corect.

 

                            “YOUR DECISION DEFINES YOU”

 

 

VIDEO KASTA MORELY FASHON WEEK

WHITE FEELING2015/2016

https://www.youtube.com/watch?v=UshGviifcc0

 

 

Nico Obis