Despre

„Indrazneste mai mult!”

„Indrazneste mai mult” sunt cuvintele care au determinat-o sa faca mai mult decat sa astearna pe hartie crochiuri cu diverse idei de styling si combinatii de tesaturi.

Nicoleta Obis a intrat in lumea modei in 2013, la sfaturile specialistilor cu care a sustinut cursuri de specialitate in domeniu cum ar fi Atelierele Ilbah si Dalles Go Bucuresti. Pornind de la notiuni minimaliste, Nicoleta Obis incearca sa obtina acel produs care avantajeaza siluete diferite. Principiul care sta la baza crearii unei noi colectii este intodeauna confortul miscarii si atitudinea pozitiva pe care poate sa o confere o tinuta vestimentara potrivita.

In alegerea texturilor pentru  colectii,  primeaza intodeauna materialele din fibre naturale, lana si bumbac aducand astfel in prim plan materiale  prietenoase cu pielea care ”respira” aducand astfel confortul si calitatea produsului la un nivel superior. Nicoleta Obis nu incurajeaza “consumerismul” sau mai bine spus a purtarii hainelor de duzina, de aceea produsele ei se regasesc in serii foarte mici, de buna calitate, cu detalii care necesita o atentie speciala .

Ia decizia care te defineste ca stil si imagine si vei simti diferenta pe fata celor din jurul tau.