Colectia „Marmur” FALL-WINTER 2014-2015

Colectia „Marmur” este bazata pe traditionalism popular maramuresan, transpusa intr un concept modern – acela de a sublinia un punct focal, un reper vizual reprezentat prin detalii vestimentare specifice, purtate de localnici intr o zi de sarbatoare.
Aceasta mixeaza tesaturi facute la razboiul de tesut, broderii manuale care poarta puternic amprenta artizanilor locali, cu piese clasice urbane, contemporane cum ar fi camasa alba. Neutralitatea albului reuseste sa echilibreze incarcatura tesaturilor traditionale, facute de altfel cu multa truda si suflet aducand tinutelor un plus de valoare,culoare si unicitate, nascandu se astfel o relatie intre imbracaminte si personalitatea purtatorului.
Asadar as dori sa va transmit sentimentul unic de emotie, pe care il simt atunci cand in mainiele mele se afla o lucrare facuta manual sau la razboi si care transpare bariera timpului aducand in prezent o incarcatura fantastica. As vrea ca prin piesele mele sa impartasesc aceasta senzatie de bucurie pe care o traiesc in fiecare zi.
Va propun piese vestimentare care au suflet care sunt nemuritoare, versatile,atemporale care pot face parte din profilul estetic al fiecaruia, haine de care nu te plicisesti niciodata, asemenea unui loc preferat la care te intorci cu drag.

 

VIDEO BUCHAREST FASHION WEEK

MARMUR 2014/2015

ttps://www.youtube.com/watch?v=ZUoiWVq_Sog

 

Nico Obis